2023-02-26. Omloop vh Hageland

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Druk weekend voor de rensters. Na gisteren ‘Het Nieuwsblad’ staan ze vandaag aan de start voor ‘Dwars door het Hageland’.

Alle info: https://www.omloophageland.be/

Deze wedstrijd kon ik volgen via livestreaming, waarvoor dank aan ‘robTV’. Mooie wedstrijd met een ontsnapping van Giorgia Vettorello en Yuli van der Molen. Zij namen tot maximum anderhalve minuut voorsprong. Op 62km van het einde was hun liedje uitgezongen. Op 37km van het einde waagden Alison Jackson en Arianna Fidanza hun kans. Ook zij mochten een tijdje voorop blijven tot team sd worx het welletjes vond. Onder impuls van vooral Marlen Reusser kwam alles weer tesamen. Op zo’n 3km van de meet plaatste Floortje Mackaij haar demarrage. Opnieuw was het Reusser die de groep terug bracht. We snelden af op een eindspurt die makkelijk werd gewonnen door Lorena Wiebes. Marta Bastianelli werd 2de terwijl Audrey Cordon-Ragot beslag kon leggen op de 3de plaats. Proficiat!

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website