2023-02-25. Omloop het NIeuwsblad

Vandaag start het Belgisch wielerseizoen. Eerste kans tot kennismaking met de nieuwe uitrustingen, rensters, materiaal. Wie treedt er in de voetsporen van Annemiek van Vleuten die vorig jaar deze wedstrijd won. Deze wedstrijd is voor het eerst een Women’s WorldTour wedstrijd en dus een wedstrijd op het hoogste niveau.

Wat een wedstrijd, wat heb ik hier naar uitgekeken. Spanning tot het laatste moment. Aan de dominantie van team sd worx was niks te doen. Ze kwamen dan ook met een super samenstelling aan de start. Lotte Kopecky maakte de klus schitterend af na een solo van zo’n 15km. Teamgenote Lorena Wiebes maakte het succes compleet door de sprint te innen van Marta Bastianelli voor de 2de plaats. Gefeliciteerd dames!

Enkele foto’s volgen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website