2022-04-23: GESLAAGD EETFESTIJN NEVER GIVE UP

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

We kunnen en mogen Jolien Verschueren niet vergeten. NOOIT!

Daarom richtte de familie, met steun van sponsors en vrienden, een wielerclub op met Jolien in gedachten. Tot nu toe telt de club 3 actieve rensters: Kim Van De Steene, Nele De Vos en Jolisa Verschueren (zus van Jolien).

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Kim Van De Steene, Nele De Vos en Jolisa Verschueren

Om financieel rond te komen EN om met deze organisatie en rensters in contact te komen, organiseren ze een eetfestijn op 23 april aanstaande, zie affiche hierboven. Steun hen, ze verdienen het!

En… het was SUPER!!! Wat een aangename sfeer en gezelligheid zowel ‘s middags als ‘s avonds. In de mooi ingerichte en aangeklede feestzaal werden de dranken en maaltijden met een vriendelijke lach aangeboden. De bereidwillige medewerkers stonden paraat om ons de nodige drank te bezorgen. Dank u wel medewerkers. Het eten was best lekker. s’ Middags de smaakvolle beenhesp met kroketjes en groenten, ‘s avonds de uitgebreide kaas- en vleesschotel. Ieder kon naar hartenlust smullen. Denk dat het laat werd toen ze de deuren konden sluiten om met een goed gevoel terug te blikken op een geslaagd eerste eetfestijn.

Via Francky (pa van Jolien) vernam ik dat het de bedoeling is om het eetfestijn jaarlijks in te richten. Mensen ik wil jullie nu al uitnodigen om er de volgende keer weer of voor de eerste keer erbij te zijn. Ze kunnen onze steun erg goed gebruiken. Het materiaal, nodig voor de rensters, is zeker niet goedkoop, de jongedames verdienen nog het zout op de patatten niet, laat staan dat zij hun spaarcentjes moeten spenderen aan het wielrennen. Gelukkig kan men rekenen op familie, vrienden en de steun van zo’n eetfestijn.

Ik had ook de kans om even met de 3 jongedames te praten. Allen zijn ze zo fier om in die trui van Tauris te kunnen en mogen rijden ter gedachtenis aan Jolien. Ze zijn gebeten door de microbe van het wielrennen dat ze er nog steeds plezier aan beleven om steeds beter te worden in hun discipline voornamelijk het veldrijden. Nele doet het trouwens ook niet slecht op de weg. Daarom Jolisa, Kim en Nele, jullie verdienen onze volledige steun. Heb vooral plezier op de wedstrijden en trainingen. Hopelijk blijven jullie gespaard van tegenslagen. Mijn steun hebben jullie alvast. Gisteren is het duidelijk geworden dat ik hierin niet alleen ben. SUCCES!

Klik op een foto om groter formaat te bekomen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website