2022-04-16: PARIJS – ROUBAIX

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Op zaterdag 16 april krijgen de dames hun tweede editie van de kasseiklassieker voorgeschoteld. Wie wordt de opvolgster van Lizzie Deignan, die vorig jaar op een fenomenale manier de allereerste winnares werd. Lizzie zelf zal er niet bij zijn omwille van zwangerschap. Ook Marianne Vos en Lisa Brennauer geven forfait omwille van ziekte. Wie zijn voor jullie de favorieten? Lotte Kopecky, Chantal Vandenbroek-Blaak, Elisa Balsamo, of zien jullie iemand anders zaterdag als eerste over de meet rijden op de piste van Roubaix? U mag het ons gerust laten weten.

Website: https://www.paris-roubaix-femmes.fr/fr

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website