2022-04-03: RONDE VAN VLAANDEREN

Krijgen we de sfeer terug als van weleer? Na 2 jaar ‘stille Ronde’ mag er terug overal publiek aanwezig zijn om de rensters toe te juichen. FEEST zal het zijn!

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Wie wordt de opvolgster van Annemiek van Vleuten? Wordt Lotte Kopecky de opvolgster van Grace Verbeke, enige Belgische winnares in 2010? Kan wereldkampioene Elisa Balsamo een verlengstuk breien aan haar nu al mooie reeks overwinningen? Wie wint ‘De Ronde van Vlaanderen’ 2022? Allemaal vragen waarop we zondag aanstaande, na hopelijk alweer een mooie spannende strijd, een antwoord krijgen. Ik ben er klaar voor hopelijk jullie ook.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website