2022-03-16: NOKERE KOERSE.

Door corona werd het pas de derde editie van deze schitterende wedstrijd. Slechts 3 maal kon deze doorgaan en telkens een Nederlandse op het hoogste schavotje. Komt daar verandering in of kon Lorena Wiebes voor de tweede keer winnen? Het was alvast een mooie wedstrijd om te volgen zowel live als op TV (bedankt sporza om zoveel dameswedstrijden uit te zenden)! De wedstrijd zelf kende niet veel ontsnappingspogingen. Alleen Mieke Krüger durfde het aan om ten aanval te trekken. Ze zong het een tijdje alleen uit maar werd uiteindelijk weer ingerekend. Nog enkele pogingen ten spijt werd er gesprint op Nokere berg om de zege. Lorena Wiebes vertrok als een raket aan de voet van de berg. Ze hield stand tot boven. Op enkele meters achter haar werd Lotte Kopecky tweede. Lotte haalde het van Marta Bastianelli. Nokere kan prat gaan op deze wedstrijd. Gefeliciteerd Lorena!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website