2021-06-19: NEDERLANDS KAMPIOENCHAP TE dRENTHE.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Wie wordt de opvolgster van Anna van der Breggen? Het belooft een spannende strijd te worden. U kan deze wedstrijd volgen op TV!

Met de beklimming van de ‘VAM berg’ is dit een zéér lastig parcours. De meisjes zullen hun beste klimmersbenen nodig hebben!

Zaterdag 19 juniProfs vrouwen10:45124,1 km17 ronden

Info: https://nkwielrennen.com/

Amy Pieters is zopas met voorsprong de nieuwe Nederlandse kampioene geworden. Nancy van der Burg werd tweede, haar teamgenote Karlijn Swinkels werd derde. Prachtige wedstrijd ook van de jonge Shirin van Anrooij die knap vierde werd. Proficiat meisjes.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Rond half wedstrijd kregen we een sterke kopgroep van 19 rensters met daarbij bijna alle favorieten. Deze groep werd uitgedund tot een 6-tal: Amy Pieters, Sabrina Stultiens, Shirin van Anrooij, Kristie van Haaften, Nancy van der Brug en Karlijn Swinkels. Kristie moest als eerste haar gezellen laten gaan, ze reeds een dijk van een wedstrijd. Zij bracht die ontsnapping op gang. In de voorlaatst ronde moest ook Sabrina afhaken terwijl Amy een verpletterende demarrage plaatste. Ze had het goede moment uitgekozen, niemand kon haar volgen. Achter haar deden de andere meisjes alles wat ze konden maar Amy was gaan vliegen met het gekende resultaat. Proficiat meisjes, echt aan alle meisjes!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website