2021-06-06: IN DE MARGE DDDW.

Enkele foto’s van rensters. Met sommigen had ik een babbel. (Klik op de foto om die in groter formaat te zien)!

Met Thalita de Jong had ik een gezellige babbel over hoe goed ze zich voelde in het peloton. Ze had weer volop zin in het koersen, en ja ze was dan ook vaak vooraan te zien in de voorafgaande wedstrijden. Jammer genoeg sloeg het noodlot toe vandaag. Na zo’n 10km was er een zware valpartij met héél wat rensters. Grootste slachtoffer was Thalita. ze hield er een gebroken nekwervel en wat kneuzingen in de rug aan over.

“6 weken met een nek brace rond lopen is geen pretje, zeker niet met dit mooie weer. Een andere keus heb ik niet. De gebroken nekwervel en de hernia moeten genezen door rust”, liet Thalita weten. Ik wens haar een geheel herstel toe.

Ook met Karlijn Swinkels had ik een goede babbel. Karlijn reed een dijk van een wedstrijd. Vóór aanvang vroeg ze me hoe lastig de Rodeberg wel was. Deze heeft ze op schitterende manier overleefd. Karlijn was mee met de kopgroep van 6. Een kopgroep die werd gevormd bij de eerste van drie passages op die bewuste Rodeberg. De samenstelling van die groep: Karlijn Swinkels, Christine Majerus, Jelena Eric, Léa Curinier, Nicole Steigenga en Annemarie Worst.

En nog een WordPress website