2021-06-06: DWARS DOOR DE WESTHOEK.

In deze lastige wedstrijd krijgen de rensters drie maal de beklimming van de ‘Rodeberg‘ voorgeschoteld. Terug in Boezinge leggen ze nog drie plaatselijke ronden af. Deze wedstrijd telt mee voor het ‘Lotto Cycling cup’ klassement.

Info: https://lottocyclingcup.be/lcc18/index.php/nl/

Voorlopige deelnemerslijst: https://lottocyclingcup.be/lcc18/dendermedia/documents/c1/a95/f5/BOEZINGE%202021%20-%20LIJST.pdf

Eindelijk live een wedstrijd meemaken. Enkele dames waren zelf blij om ons terug te zien. Met het nodige respect en de nodige veiligheidsvoorschriften konden we een praatje slaan met enkele rensters en sportdirecteurs. Het deed echt deugd. Later komt een beeldverslag van dit allemaal en de wedstrijd zelf.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Bekijk de flappen ‘In de marge DDDW‘ en ‘WEDSTRIJDVERLOOP‘.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website