2021-06-05: DWARS DOOR HET HAGELAND.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Een nieuwe wedstrijd voor de dames.

Info: http://www.dwarsdoorhethageland.be/

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Chantal van den Broek-Blaak (sd worx) heeft de eerste editie van Dwars door het Hageland voor vrouwen gewonnen. De 31-jarige Nederlandse rondde een solo van vijftig kilometer af. Na 122 kilometer van Aarschot naar Diest, met onderweg twaalf gravelzones, had ze 36 seconden voor op haar Luxemburgse teamgenote Christine Majerus, die om de tweede plaats de Nederlandse Lorena Wiebes en Lotte Kopecky achter zich liet. Jolien d’Hoore werd op 37 seconden vijfde. Dat ‘sd worx’ het sterkste team was, zal niemand verwonderen. De meisjes deden het echt supergoed. Niet minder dan 5 rensters plaatsten zich in de top 10. Proficiat aan de de meisjes!

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website