2021-03-25: Brugge – De Panne.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Vandaag rijden de dames ‘Brugge – De Panne’. Kan Lorena Wiebes zichzelf opvolgen of mogen we een Belgische zege verwachten? We zien het deze namiddag. Via sporza. op één kunnen we de wedstrijd volgen vanaf 15.00u.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Mooie wedstrijd met spanning alom. De wedstrijd werd gekenmerkt door waaiervorming en valpartijen. Onder hen ook de jarige Marta Jasulska. Er werd uiteindelijk een kopgroep gevormd met enkele duo’s. Op 8km van het einde greep Grace Brown haar kans en begon ze aan een spannende ontsnapping. Ze kreeg niet meer dan 20 seconden. Een jagend groepje kon de kloof maar niet dichten. Grace BROWN won de wedstrijd met kleine voorsprong op Emma Cecilie
JØRGENSEN
die de sprint won voor de 2de plaats. Jolien D’HOORE werd 3de. Lotte Kopecky die de eerste waaier had gemist, leverde een enorme inspanning om in die kopgroep te geraken, iets wat haar ook lukte. Zij eindigde 4de.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website