2021-03-21: TROFEO ALFREDO BINDA.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Twee weken na de Strade Bianche is het, na een guur intermezzo in de Benelux, tijd voor opnieuw een Italiaanse wedstrijd. De Trofeo Alfredo Binda staat garant voor een interessant koersverloop en een keur aan rensters heeft er kans om te winnen. Van klimgeiten tot sprintkanonnen en alles daartussenin. Wie treedt in de voetsporen van Marianne Vos en schrijft de verreweg oudste koers op de Women’s WorldTour-kalender op haar naam? (bron WielerFlits). In 2020 werd deze wedstrijd geannuleerd om de bekende reden.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Profiel wedstrijd.

Elisa Longo Borghini ontsnapt op zo’n 25km van het einde. Ze komt solo over de eindmeet. Wat later wint Marianne Vos, winnares in 2019, de sprint voor de 2de plaats. Cecilie Uttrup Ludwig wordt, net als in 2019, knap 3de.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website