2021-03-21: Omloop v/d. Westhoek.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Info: https://www.ddwvl.be/

Wie volgt Floortje Mackaij op als winnares?

172 Rensters nemen de start voor een 131,9km lange tocht. Er ontstaat snel een kopgroep van een 35-tal rensters. Daaruit wordt een nieuwe kopgroep gevormd. De 8 zijn: Valerie Demey, Amy Pieters, Christine Majerus, Jesse Vandenbulcke, Thalita De Jong, Nicole Steigena, Amber Van Der Hulst en Lucie Jounier. Op 30km van het einde volgt er een 5-tal, Lotte Kopecky, Jolien D’Hoore, Lonneke Uneken, Roxane Fournier en Maria Van ‘t Geloof. Deze gaan de voorlaatste ronde in met een achterstand van 1’45”. Op de voorlaatste keer de kasseistrook verliest Lucie Jounier het kontakt met haar medevluchtsters. Ze wordt wel nog 8ste. Op dat moment ontsnappen ook de teamgenotes Amy Pieters en Christine Majerus uit de kopgroep. Zij bereiken de eindmeet met een serieuze voorsprong. Amy laat de zege aan Christine. Thalita De Jong wint de sprint voor de 3de plek, nadat ze ook al de tussensprint had gewonnen. Mooie wedstrijd gezien. Dank u wel FOCUS/WTV voor de live streaming. (De foto’s hieronder zijn genomen vanaf mijn PC)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website