2021-03-14: NOKERE KOERSE.

Deze wedstrijd wordt pas voor de tweede keer gereden door de dames. In 2019 was Lorena Wiebes de sterkste. Vorig jaar werd deze wedstrijd van de kalender gehaald omwille van de gekende reden. Ik ben er zeker van dat ze er ook ni een mooi, spannend spektakel zullen van maken. Succes meisjes!

info: https://www.nokerekoerse.be/nl/women

Volgt Lorena Wiebes zichzelf op als winnares? Bezorgt zij zichzelf zo een leuk, fijn verjaardagsgeschenk? We wensen het haar zeker toe! Proficiat alvast met jouw verjaardag.

In wel slechte weersomstandigheden stonden de meisjes vroeg in de ochtend aan de start te Deinze. Regen en wind zorgden dat de wedstrijd nog harder werd dan verwacht. Uiteindelijk raakten 3 rensters weg, Grace Brown, Lisa Klein en Amy Pieters. Ze behaalden een maximum voorsprong van rond 1 minuut. Het peloton speelde jojo maar… deze 3 zouden sprinten voor de zege. Daarin was Amy Pieters duidelijk de snelste. Grace Brown werd 2de, Lisa Klein 3de. Lotte Kopecky won de groepssprint voor de 4de plaats. Daarin klopte ze de jarige Lorena Wiebes en Jolien D’Hoore.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website