2021-03-11 t/m 03-12: Healthy Ageing tour.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Een 3-daagse rittenkoers in Nederland.

Info: https://www.hannn.eu/healthy-ageing-tour/elite-tour

Rit 1: TT Circuit Assen (126km).

Op zo’n circuit kan het niet anders of er komt een massasprint. Wel lovende woorden voor de poging van Lena Mettraux en Daniek Hengeveld. Dan naar de sprint. Lorena Wiebes kwam er ten val, zonder al te veel schade zou later blijken. Jolien D’Hoore was de snelste van het pak. Alice Barnes en Karlijn Swinkels legden beslag op de andere podiumplaatsen. Gefeliciteerd meisjes!

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Rit 2: Tijdrit Lauwersoog (14,4km).

Met enige vertraging door de stormwind, is de tijdrit van start gegaan. De favorieten hebben hun verwachtingen ingelost. Ellen van Dijk won deze tijdrit. Ze haalde het vóór Amy Pieters en Lisa Brennauer. Gefelicieerd!

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Rit 3: Col du VAM (114,1km).

In barslechte weersomstandigheden reden de rensters het parcours. In iedere ronde 2 x de beklimming van de ‘Vamberg‘. Dat ‘sd worx‘ een superteam is, bewezen ze nogmaals. Lonneke Uneken reed solo naar de eindmeet en maakte het nog spannend voor de eindzege. Uiteindelijk kon Ellen van Dijk haar gele trui redden. Proficiat dames, allemaal die de eindstreep bereikten.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Daguitslag.
Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Eindklassementen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website