2021-02-09: ELLEN van loy naar ander team!

Eind dit veldritseizoen stopt Ellen Van Loy als renster bij BALOISE – TREK -LIONS. Sinds 2014 al maakt Ellen deel uit van het team. Jarenlang behoorde ze tot de internationale veldrittop en boekte ze spraakmakende overwinningen in onder andere Gavere, Diegem en Hasselt. Talloze keren stond ze op het BK-podium. Daarnaast viel ze op en naast de fiets vooral op als iemand met een gouden hart. Een straffe madam die we nooit zullen vergeten! Ellen, het ga je goed in je verdere carrière en laten we er nog twee spetterende slotweken van maken.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Ze maakt de overstap naar VONDEMOLEN – DE CEUSTER.

Met de komst van Ellen Van Loy als renster én coach, kan het team verder groeien en haalt het een belangrijke mentor in huis voor de ganse groep rensters, waaronder de huidig Belgisch kampioene Elite zonder contract, Suzanne Verhoeven. “Wij kijken erg uit naar de komst van Ellen. Zij is steeds een voorbeeld geweest voor vele jonge rensters en de ervaring die zij ons kan bieden is van onschatbare waarde.”

“Ik ben blij met mijn transfer en zal mij volgend seizoen nog voluit geven in de competitie, maar ik kijk ook erg uit naar het begeleiden en coachen van onze dames. Zo kan ik als drijvende kracht achter de nieuwe lichting veldrijdsters mijn ervaring delen en op een andere manier mooie resultaten behalen.”, vervolledigt Ellen Van Loy zelf.

De twee naamsponsors van het team zijn zeer enthousiast met de komst van Van Loy. “Ellen Van Loy is een klinkende naam met een stevig palmares.”, klinkt het bij Jo Dekeyzer, CEO van Vondelmolen peperkoek. “Ze heeft vele jaren ervaring en weet als geen ander hoe de cross in mekaar zit.”

“Ellen rijdt reeds jaren mee aan de top van het Belgische damesveldrijden. We zijn dan ook zeer blij dat ze haar fin-de-carrière met volle goesting in ons team wil waarmaken.”, aldus Davy De Ceuster, CEO van De Ceuster bouwkranen.

Ellen zal vanaf maart 2021 aan de start staan van menig cross in de kleuren van Vondelmolen – De Ceuster Cycling Team. (Bron: veldritkrant)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website