2021-01-15: GEEN NK VELDRIJDEN.

In Nederland dit jaar geen nationaal kampioenschap veldrijden.

Geen NK veldrijden in Zaltbommel in 2021

Er komt dit jaar geen nationaal kampioenschap veldrijden meer. De KNWU heeft besloten het evenement van de kalender te schrappen wegens de coronapandemie. Het NK veldrijden stond afgelopen weekend gepland.

Door de vele maatregelen is het in 2021 geen optie om nog een NK veldrijden te organiseren in Zaltbommel. Alleen veldrijders met een A-status zouden mogen starten en dat zijn er in Nederland te weinig.

Het kampioenschap word nu verplaatst naar de winter van 2022 en zal dan ook plaatsvinden op 8 en 9 januari in Zaltbommel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website