2021-01-10: Nationale kampioenschappen.

In tal van landen, waaronder België, vinden vandaag de Nationale Kampioenschappen plaats. We zullen ons best doen om de nieuwe kampioenen op deze pagina te verzamelen. Ik wens de dames veel succes.

BELGIË: Sanne Cant heeft haar 12de titel op rij behaald. Zoals verwacht kwam de grootste tegenstand van Alicia Frank en zowaar ook Lotte Kopecky. Proficiat Sanne met deze 12de titel. Hopelijk kan je nu ook schitteren in de volgende internationale wedstrijden. Zoals je zelf zei achteraf zal je je vel duur verkopen op het WK in Oostende. Daar hou ik je aan! Felicitaties ook aan het adres van Lotte Kopecky. Op schitterende wijze toch enige weerstand geboden tegen Sanne. Dat zag ze dan ook beloond met de zilveren medaille. Alicia Franck reed verdienstelijk naar het brons. Gefeliciteerd dames.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website