2020-10-20: AG Driedaagse Brugge – De Panne.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Info: https://www.sport.be/driedaagse/nl/

Als ik het goed heb, wordt dit de laatste wedstrijd van dit toch raar, verstoord seizoen. Hopelijk maken de dames, zoals gewoonlijk, er nog een laatste spannend spektakel van. Veel succes iedereen!

Het wedstrijdverloop. Een gesloten wedstrijd. Naar het einde toe werden waaiers getrokken, een elitegroepje werd gevormd. Toch kon een achtervolgend groepje nog aansluiting vinden. 3 grote blokken waren goed vertegenwoordigd: Boels-Dolmans, CCC-Liv en Sunweb.

De sprintsters werden in stelling gebracht. Jolien D’Hoore (afwijkend van haar lijn) haalde het van Lorena Wiebes. Wat me opviel was: GEEN uitbundige vreugde bij Jolien. Voelde zij toen al de bui hangen? Het verdict van de jury kwam er dan uiteindelijk. Jolien wordt gedeclasseerd, Lorena wint! Lisa Brennauer wordt 2de, Lotte Kopecky 3de.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website