2020-10-18: Ronde van Vlaanderen.

Duidelijke oproep: “KOM ZONDAG NIET naar de Ronde van Vlaanderen kijken”. BLIJF IN UW KOT en volg de wedstrijd(en) op TV!

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Deze oproep van o.a. Carina Van Cauter, gouverneur.

Info: https://www.rondevanvlaanderen.be/nl/rvv/elite-vrouwen

Traditiegetrouw was het weer een mooie, spannende wedstrijd. Team ‘Boels-Dolmans’ was beresterk vandaag. In de kopgroep hadden ze 4 rensters mee en konden de wedstrijd makkelijk controleren. Annemiek van Vleuten ondernam een serieuze poging om weg te komen doch kreeg waakhond Anna van der Breggen mee. Anna had gezegd dat zij zich ten dienste van de ploeg stelde en weigerde mee te werken. Alles kwam weer samen. Op de ‘Kwaremont‘ waagde Chantal van den Broek – Blaak een sprong. Er werd niet gereageerd en kwam solo aan in Oudenaarde. Iets later won ploeggenote Amy Pieters de sprint voor de 2de plaats. Lotte Kopecky werd knap 3de. Gefeliciteerd Chantal, Amy en Lotte. Bedankt dames voor alweer een mooie koersnamiddag.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website