2020-10-17: CICLOTEL STOPT!

Na het optreden van ernstige gezondheidsproblemen van onze team manager Gerry Helders en die een drastische aanpassing van zijn werkzaamheden vereisen heeft hij besloten om zijn Team Ciclotel stop te zetten.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Daarnaast draait het bedrijf Ciclotel Travel reeds het ganse jaar op een laag pitje door de Corona pandemie. Ondertussen werd ook duidelijk dat deze moeilijke situatie nog zal aanhouden tot minstens in de volgende lente. Een samenloop van deze 2 onverwachtse omstandigheden leiden tot dit pijnlijke besluit.Het team voor 2021 was al een tijdje fors versterkt en we hopen van harte dat alle rensters en medewerkers snel onderdak vinden.Morgen rijdt het team nog de Ronde van Vlaanderen en dinsdag in De Panne. Graag bedanken wij alle sponsoren, fans, media en organisatoren voor jullie support!

Het corona virus slaat toe in het damespeloton. Niet enkel dit maar toch onrechtstreeks. Nog een damesteam dat er me stopt. Jammer, jammer, jammer… Hopelijk vindensnel een ander onderdak en kunnen zij het seizoen 2021 och rooskleurig tegemoet zien. Ik wens jullie allemaal veel geluk in die zoektocht!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website