2020-10-11: Gent – Wevelgem.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Op zondag 11 oktober staat Gent-Wevelgem in Flanders Fields op het programma. Gezien de huidige gezondheidstoestand in België roepen we als organisatie op om de wedstrijd thuis te volgen. Daarom werd er ook beslist om geen parcoursinformatie vrij te geven.

Info: https://www.gent-wevelgem.be/nl/gw/elite-vrouwen

Op deze site is de deelnemerslijst te vinden. Ik geef ze u graag hier mee. https://www.flandersclassics.be/sites/default/files/start_list_gwe_women_elite_-_08.10.pdf

We zijn getuige geweest van een mooie, spannende wedstrijd. De finale was er een om duim en vingers af te likken. Een kopgroep ontstond na de beklimming van de ‘Kemmelberg’. Daarbij 2 Belgische dames: Lotte Kopecky en Jolien D’Hoore. Jolien had een ploegmaat mee, Amy Pieters. Amy lokte Lotte uit haar kot door de sprint van ver in te zetten. Lotte kwam zo veel te vroeg op kop. Jolien kan haar makkelijk remonteren en zo de zege binnenhalen. Daarmee is ze de eerste Belgische winnares van deze koers. Lotte werd nog knap 2de. Lisa Brennauer vervolledigt het podium. Proficiat meisjes en bedankt voor de spannende wedstrijd!

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website