2020-08-31: Nieuw team voor VAN VLEUTEN.

Annemiek VAN VLEUTEN naar ‘MOVISTAR’.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Eindelijk is het bekend: ik ga de komende twee seizoenen voor Team Movistar fietsen. Na vijf fantastische jaren bij Mitchelton-Scott, waarvoor ik nog altijd met veel plezier mijn wedstrijden rijd, kies ik voor een nieuwe omgeving en daarmee nieuwe prikkels. Vandaag is mijn overstap via het team bekend gemaakt en daarom wil ik het hier ook graag zelf nog eens toelichten. Omdat ik veel zin heb in deze nieuwe uitdaging, maar ook omdat ik mijn huidige team absoluut ga missen en terugkijk op onwijs veel mooie momenten.

Na vijf jaar bij Mitchelton-Scott was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Daarbij is Movistar op mijn pad gekomen. Een team waar ik in 2014, ruim voordat ze twee jaar terug met een vrouwenploeg begonnen, al op een leuke manier kennis mee maakte. Op mijn eerste hoogtestage in de Sierra Nevada waren zij het namelijk die mij als eerste mannenteam uitnodigden om mee te trainen. Ik zag dat erbij dat team een familiaire sfeer heerst. Hoe de renners met elkaar omgaan, de humor die erin zat met het trainen en meer. Anniek.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress website