2020-08-20: Kastelijn en van der Heijden naar ander team!

Yara Kastelijn

IK HEB WAT NIEUWS! 😍Ik ben zo super trots om jullie eindelijk aan te kondigen dat ik vanaf september voor Creafin-Fristads uitkom!!Het is altijd mijn droom geweest om een leider in een team te zijn en ik ben zo dankbaar voor de broers Roodhooft om dit mogelijk te maken. Ik heb een fantastisch jaar gehad en ben trots dat ik deel uitmaakte van het succes van 777 maar het is tijd voor iets nieuws, een nieuw hoofdstuk! Ik ben klaar om jullie mijn sterren te laten zien ⭐️

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Yara met haar nieuw shirtje vanaf september.

Ik wens Yara héél veel succes en plezier in haar nieuw team.

Inge van der Heijden

Nieuw hoofdstuk begonnen 🤩Super blij dat ik jullie eindelijk kan aankondigen dat ik deel uitmaak van de 777 becxteam dames! 🎰Ik wil ccc-liv team heel erg bedanken voor de tijd die we samen hebben doorgebracht met heel veel mooie herinneringen. 🧡

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Ook Inge wens ik erg veel succes bij haar nieuw team.

En nog een WordPress website