Veldritseizoen 2018 – 2019.

Het veldritseizoen 2018 – 2019 zit er op. Eerlijk gezegd het was een mooi, spannend, sportief seizoen. De rensters maakten er altijd een supergebeuren van. Bedankt meisjes en dames hiervoor.
We kunnen niet naast het feit dat DE renster van het seizoen Denise Betsema is. Met haar 15 zeges en 26 podiumplaatsen deed Denise het best van al. Ze is dan ook de zegekoningin. Dit jaar legde ze zich volledig toe op het veldrijden dit onder toezicht en hulp van Tom De Kort. Wedstrijd na wedstrijd ging het beter en beter. Op het eind van het seizoen stond geen maat meer op Denise.
Ik kijk nu al uit naar het volgende seizoen. Geniet nu eerst van vakantie en van jouw gezien Denise. Verzorg je goed en ik ben er van overtuigd dat jij volgend seizoen de absolute topper wordt.
Ik wens het je van harte toe.
Sanne Cant was de regelmaat in de klassement crossen. Ze behaalde de DVV trofee en de Superprestige.
De hoofdvogels waren wel haar 10de Belgische titel en haar 3de wereldtitel op rij.
Proficiat Sanne.
Annemarie Worst werd op schitterende wijze Europees kampioene.Gefeliciteerd Annemarie!
Proficiat ook aan alle andere winnaressen podium laureaten van dit seizoen. Om zeker niemand te vergeten noem ik geen namen. Bekijk gewoon de foto’s hieronder.
Ik wens u allen een welverdiende, deugddoende vakantie toe. Geniet van gezin, vriend(in) en familie en hopelijk tot in het volgend veldritseizoen 2019-2020.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *