Jeugdteams 2019.

We spreken altijd over beroepsrenners en -sters doch ook zij hebben ooit ergens hun ‘stiel’ moeten leren.
Gelukkig zijn er ploegen die dat inzien en zich daarvoor willen inzetten.
Ook de sponsors (want ook hier kost koken veel geld) zijn erg belangrijk om dit werk te kunnen voltooien.
Bedankt in naam van de vele jeugdige renners en rensters.
Ook zij die zich dagdagelijks inzetten voor de opleiding en begeleiding van hen wil ik hier van harte bedanken voor hun geduld en doorzettingsvermogen.
Ik doe een warme oproep naar alle teams om mij hun jeugdteams (vooral de meisjes en dames) te bezorgen of contact met me op te nemen waarvoor nu reeds dank.

Dat de ouders en familie van de rensters een belangrijke rol spelen staat buiten kijf. Hun onvoorwaardelijke positieve steun is van zo’n groot belang voor de sportster.
“De jeugd moet meer aan sport doen” horen we vaak zeggen. Wel nu, uw dochter koos voor een sport, de wielersport nog wel. Steun hen daarin, moedig ze aan! Niet zoals ik dit seizoen een wenend meisje sprak die de steun van de ouders moest missen. Haar pa zei vreselijke dingen, ik wil ze hier niet herhalen.
Wees a.u.b. positief!
In het peloton zijn er toppers die niet zonde helpsters kunnen. Niet iedereen is een Jolien D’Hoore, Marianne Vos of Anna van der Breggen. Vraag het hen maar, ze zijn ook niks zonder ploeggenotes.
Let er vooral op dat de jeugd zich niet gaat verbranden door te veel of te vaak te trainen. Spreek hierover met de verantwoordelijke van het team.
Mijn steun hebben de meisjes alvast.

Als Deerlijknaar ben ik dan ook fier en dankbaar dat ik KSV Deerlijk hier mag vermelden. U leest onder hun flap hoe de ploeg is geëvalueerd ook wat hun naam betreft.
Tevens vindt u er de kledij op terug die vanaf 2019 door de meisjes/dames zal gedragen worden. De uitrusting van de jongens/heren is rood in plaats van oranje.
Ik wens hen nu al héél veel succes in 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *