Creafin-TÜV SÜD 2019.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Een verrassing voor velen: niemand minder dan Timmy Simons wordt de manager van het team. “Voor mij is dit sowieso een nieuwe uitdaging in mijn carrière”, klinkt het met het nodige enthousiasme.
16 september 2018 is een heuglijke dag voor het veldrijden geworden. Uiteraard omdat in Geraardsbergen het Europese veldritseizoen 2018-2019 werd afgetrapt. Maar nóg meer omdat een gloednieuwe en ambitieuze crossploeg boven de doopvont werd gehouden: eentje met een verrassende naam als teammanager: voetbalicoon Timmy Simons wordt hét uithangbord van Creafin-Tüv Süd.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie DeerlijkDames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Naast 8 heren (Tim en Braam Merlier, Michael Boros, Wietse Bosmans, Sieben Wouters, Lander Loockx, Seppe Rombouts en Jarno Liessens) telt dit team ook 3 dames (Geerte Hoeke, Eva Lechner en Karen Verhegstraeten).
De ambities van Simons en het team:
“Buitenstaanders zullen ons in de aanvangsfase wellicht -en met alle begrip- als een klein team zien. Dat mag ook: bescheidenheid siert: ik ga van start zonder wilde uitspraken. Maar ik wil wel duidelijk stellen dat ik met dit team de ambitie heb om dit seizoen een paar keer te verrassen en op iets langere termijn uit te groeien tot een vaste waarde in de veldritwereld.” aldus Simons.
Ik wens dit nieuw team alle succes toe!

teaminfo: https://www.creafin-tuvsud.be/

Het team 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *