2019-01-14: Babbel met Denise Betsema en Alicia Franck.

Babbel met Alicia Franck:

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Alicia sprak ik voor de start van de wedstrijd. Ik volg Alicia al een tijdje. Jammer genoeg heeft zij al héél wat tegenslagen te verwerken gekregen, was lange revalidatie nodig.
Bij ‘Marlux B!ngoal‘ kreeg ze geen nieuw contract. Gelukkig vond ze dit jaar onderdak bij ‘Experzo – Footlogix‘.
Alicia zelf is nog steeds herstellende. Het was niet zeker of ze dit seizoen nog aan veldrijden toe komt. Waarschijnlijk, hopelijk komen we haar tegen in enkele wegwedstrijden ter voorbereiding van het volgend cross seizoen. Zij zelf heeft goede hoop dat het allemaal goed komt, ik wens het haar van harte toe.
Dat ze talent heeft is zeker, nu gespaard blijven van letsels en tegenslagen zodat we kunnen genieten van haar prestaties.
Ik wens je een mooi seizoen 2019 toe Alicia, veel succes!

Babbel met Denise Betsema:

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Als het veldrijden bij de dames elite volgt, moeten we durven  stellen dat Nederland overschot heeft aan talent. Namen als Vos, Brand, Worst, Kaptheijns, … klinken als muziek in de oren.
Sinds dit jaar is daar één naam bijgekomen. Dat meisje, die jongedame klinkt beter, afkomstig van het Waddeneiland Texel is een aangename verschijning  aan het damescross firmament.
Haar naam: DENISE BETSEMA.
Ik was op slag supporter van haar. Wat een talent, inzet, doorzetting, uitstraling. Dat ze een vlotte babbel heeft, hoorden we in de verschillende interviews.
Ikzelf raakte na de wedstrijd te Otegem met haar aan een gemoedelijke babbel terwijl ze aan het losrijden was op de rollen. Bedankt Denise en begeleiders dat ik je even mocht spreken en mezelf en deze website mocht voorstellen.
Ik wenste haar proficiat met de dagzege te Otegem. Haar spontane reactie: “Dank je wel, helaas een dag te laat. Gisteren tijdens het Nederlands kampioenschap had ik een slechte dag, geen goede benen. Deze zege doet wel deugd!”. Ze hoopt nu een schitterend wereldkampioenschap te kunnen betwisten.
Denise is mama van 2 kinderen, Jukka (6) en Wolf (4). De kinderen blijven tijdens het seizoen bij hun papa. Op de vraag of die hun mama niet te erg missen zei Denise: “Gelukkig zijn er veel wedstrijden te volgen op TV. Met de familie kijken ze dan naar de prestaties van hun mama. Als ik dan terug thuiskom is het natuurlijk een mooi en innig moment met hen. Ze begrijpen wel dat mama dit graag doet en zo kan bijdragen in het onderhoud. Het zijn mijn vurigste supporters”. Daar twijfel ik geen seconde aan.
Om de wedstrijden te kunnen rijden, moet ze vaak op de baan. Texel ligt nu niet naast de deur. Maar dat reizen heeft ze er voor over. Nu de resultaten ‘hartstikke mooi’ zijn, geeft het haar natuurlijk moed en kracht om door te zetten.
Denise, je bent een super sympathiek persoon, lief tegen je supporters, altijd een glimlach klaar. Het gaat je goed in jouw verdere carrière.
Je hebt er alvast een groot supporter bij. Bedankt voor deze babbel, hopelijk volgen er nog meer.
“Graag gedaan” was haar antwoord.

Reacties zijn altijd welkom via onderstaande reactie mogelijkheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *