2019-04-08: G.P. Dottenijs.

Veiligheidsmaatregel ontzegt winnares Vlaanderens Mooiste kans om titel in andere Belgische koers te verlengen
Een dag na de Ronde van Vlaanderen maakten winnares Marta Bastianelli en vele van haar collega’s zich alweer op voor een andere koers in België, de GP Dottignies. Die wedstrijd is echter niet kunnen doorgaan omdat de veiligheid van de rensters niet gegarandeerd kon worden.

Kort voor de start werd de vrouwenkoers GP Dottignies geannuleerd. Dat is een 1.2-wedstrijd die deel ging uitmaken van de Lotto Cycling Cup. Zover is het uiteindelijk echter niet gekomen en dat door een veiligheidskwestie.

Moedige beslissing. Veiligheid vóór alles!
Begrijpelijk als je weet dat deze organisatie onlangs in het nieuws kwam met een dodelijk ongeval tijdens een wedstrijd!

Uit respect voor de rensters en organisatie plaats ik hier de teams foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *