2019-01-31: Ploegvoorstelling.

Verzamelen geblazen voor deze ploegvoorstelling. De nieuwe kledij zal er de schijnwerpers worden gesteld. Tevens kennis maken met deze grote groep rensters en renners die de kleuren van
Gaverzicht – Be Okay‘ zullen verdedigen.
Niko Demuyter, speaker op heel wat wedstrijden, zal de voorstelling in goede banen leiden. Zo heeft hij een babbel met voorzitter Thomas Debrabandere, met burgemeester Claude Croes en schepen van sport Matthias Vanneste. Allen hebben de zorg om een veilig en gezond sportbeleid na te streven.
Erevoorzitter Walter Coucke is verheugd te zien dat KSV Deerlijk nog steeds een club is met een hart voor de wielersport.
Zo kan de eigenlijke ploegvoorstelling beginnen. De jongens en jonge mannen hadden hun nummer goed ingestudeerd en brachten op ludieke wijze hun team in beeld.
Als laatste kwamen de meisjes en jonge dames in beeld. Mooie groep van een 20-tal rensters onder leiding van Lieselot Decroix bijgestaan door Elke Maes. Samen hopen ze hun kennis over te brengen op deze enthousiaste groep.
Tot slot drukte de hoofdsponsor, vertegenwoordigd door Dominque, de wens uit dat iedereen zich kan vinden en uitleven in deze mooie sporttak wat wielrennen wel is.
De sponsors werden bedankt en bedacht met een kleine attentie.
Dat er nog lang werd nagekaart over deze geslaagde avond zal wel duidelijk zijn.
We kijken vol verwachting uit naar dit nieuwe seizoen dat zijn start kent met het clubkampioenschap op zondag 24 februari aanstaande.
Ik nodig jullie nu al uit om talrijk aanwezig te zijn en zo deze jonge mensen aan te moedigen!
Foto’s ploegvoorstelling op afzonderlijke pagina.

Dames koers dameswedstrijd vrouwenkoers. Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *